Fehérvár Busz Kft.

A mi célunk hogy kiváló minőségi szolgáltatást nyújtsunk megrendelőinknek és utasaiknak, hogy az utazás élmény legyen… Fehérvár Busz Kft.

Rólunk

A Fehérvár Busz Kft. 2019-ben kezdte meg tevékenységét Székesfehérvár központjában, ami autóbusz bérbe adással foglalkozik.

Az utazás teljesen biztonságos. Korszerű, modern autóbusszal végezzük a személyszállítást. Az autóbuszunkban gondoskodunk arról, hogy kényelmes, és élvezhető utazásban legyen része. Utazásunk során belföldön ingyenes baleseti, poggyász biztosításban részesül minden kedves utasunk. Magas szintű műszaki vizsgával rendelkező autóbuszunk gondoskodik arról, hogy még jobb legyen az utazás élménye. Bármikor leadhatja megrendelését telefonon, emailben, vagy akár a honlapunkon is!

Kiknek ajánljuk a buszunk kibérlését? Elsősorban magánszemélyeknek, iskolásoknak, pedagógusoknak, nyugdíjasoknak, egyesületeknek, sportolóknak vagy csak azoknak, akik szeretnek távoli helyeken túrázni.

Cégek vagy akár magánszemélyeknek is megfelelő választás lehet: rendezvényekre, esküvőkre, kiállításokra, múzeum látogatásra vagy egy nagyobb konferenciára, meetingekre, de akár családi vagy baráti társaságok számára, nyaralásokra vagy egyéb rendezvényekre pl. koncertekre is kiváló választás lehet autóbuszunk kibérlése.

Bízunk benne, hogy hamarosan utasaink körében üdvözölhetjük Önt is!

Üdvözlettel: